onsdag, juni 13, 2007

It-Udviklingschef, Århus

Vi søger en It-udviklingschef, der kan bidrage til at gøre Danmarks største handelsplads, www.dba.dk, endnu bedre for de 500.000 danskere, der hver uge klikker sig igennem 22 mio. sider.

Den Blå Avis har altid været på forkant med brugen af it og internet. Vi arbejder målbevidst med udvikling og implementering af intelligente teknologier og services, der fastholder www.dba.dk som danskernes foretrukne handelsplads.

It-funktionen indtager en central position i et tæt samarbejde med forretningen. Her varetages intern drift, drift af www.dba.dk samt al udvikling til Den Blå Avis og www.dba.dk.

It-funktionen har været i vækst de seneste 2 år, og afdelingen har løbende udviklet og forbedret sine kompetencer, QA-fokus og ikke mindst udviklingsprocesserne. Det er derfor naturligt for os at danne en dedikeret Udviklingsafdeling, og hertil søger vi en dygtig leder med reference til It-chefen.

Ansvar og opgaver
Det bliver dit ansvar at sikre motivation samt det personlige og faglige fokus hos teamet i Udviklingsafdelingen, der består af 12 dygtige udviklere.

Afdelingen er præget af et uformelt og socialt meget velfungerende miljø med højt fagligt niveau og vilje til vidensdeling. Der arbejdes med Microsoft ASP og .NET teknologier samt generelt mod at basere it-platformen på Microsoft produkter. Den Blå Avis er i gang med en omfattende renovering af hele systemlandskabet bag www.dba.dk, og her vil du få en vigtig opgave i at sikre overblik og de rette beslutninger.

Du deltager i det it- og forretningsstrategiske arbejde og får således en central rolle i at formidle viden mellem den øverste ledelse og dine medarbejdere. Dit fokus skal rettes mod medarbejderne samt deres faglige og personlige udvikling – i kobling med Den Blå Avis’ strategier.

Du skal arbejde tæt sammen med Projektafdelingen, der bidrager med spidskompetence indenfor it-projektledelse, og det er i samarbejde med Projektchefen, at du laver den mest optimale ressourceallokering.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

Ledelse af dine medarbejdere med udgangspunkt i Den Blå Avis’ værdier
Struktureret kompetenceudvikling, bl.a. videreførelse af arbejdet med certificeringsprogrammer
Kvalitet og fremdrift i udviklingsarbejdet
Optimale udviklingsprocesser
Kvalificeret estimering af udviklingsopgaver
Samarbejde med arkitektfunktionen

Dine kvalifikationer
Du sidder som leder i dag men er klar på større udfordringer i et spændende og dynamisk udviklingsmiljø som en del af en spændende forretning.

Du har arbejdet med it det meste af din karriere, og på et tidspunkt med udvikling, så du forstår dine medarbejderes udfordringer og hverdag.

Du har en videregående uddannelse, og du kan dokumentere deltagelse i et internt lederudviklingsforløb eller anden form for lederuddannelse, der har givet dig erfaring med basale ledelsesopgaver.

Du er orienteret mod mennesker og forstår at skabe resultater gennem motivation og opmærksomhed på dine medarbejdere. Du er glad, udadvendt, engageret og en god kommunikator.

Du er analytisk og struktureret i din planlægning af egen og medarbejdernes tid og ressourcer, og du har en naturlig nysgerrighed for nye teknologier.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Links til dette indlæg:

Opret et link

<< Startside