søndag, juni 03, 2007

Sort dag for dansk fodbold...

Christian Poulsen var i går aftes involveret i en voldsepisode i København, Christian Poulsen havde mulighed for at vende ryggen til lidt skubberi, men han vælger at ty til vold og slå en svensker ned.

To minutter efter angriber en anden dansker en anden mand, danskeren snitter dommeren med overarmen.

Fuldstændig uacceptabelt.

Men hvorfor er det kun den ene idiot der skal møde op i byretten? Jeg har før argumenteret for at vold på fodboldbanen skal håndteres i retsvæsnet.

Hvordan kan vi sende et signal om at vold nogen gange er i orden og ikke straffes? DBU forsøger nogen gange at sende det signal. Men hvis man er god nok med en bold, så er det i orden?

Hvis jeg i den lokale bridgeklub overfalder et andet medlem med et slag i maven, kan det da godt være at klubben smider mig ud - men det betyder jo ikke at politiet skal/kan sige, "nå men det var så det, så har han nok lært det".

Men vold på fodboldbanen er ok - du får bare ikke lov til at spille de næste to kampe, og man kan jo altid sige undskyld og rejse hjem.

Fuldstændig uacceptabelt.

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Anonymous Janus Kamp Hansen sagde ...

Hej Daniel,

Jeg er ret enig i din overskrift, og stort set hvad du ellers skriver. Det eneste jeg lige ville minde dig om er, at fodbold er en kontakt-sport, hvorimod bridget er en anden form for "kontakt-sport". Bridge er mere eller mindre stillesiddende.

Når det så er sagt, så giver jeg dig fuldstændig ret. Hvorfor er det kun den ene idiot, som skal møde i dommervagten til grundlovsforhør og ikke den anden? Det var noget komplet andet, hvis Christian Poulsen havde "sablet" Rosenberg ned i et mere eller mindre forsøg på at få bolden... den slags sker uheldigvis også... men det var jo slet ikke tilfældet. Menningsløst vold! Begge skal selvfølgelig i grundlovsforhør sigtet for vold, efter min menning.

ma jun 04, 07:29:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links til dette indlæg:

Opret et link

<< Startside