onsdag, marts 28, 2007

forum.dba.dk

Så er tiden kommet: Den Blå Avis har tilføjet en "community feature".

Vi har simpelthen åbnet et forum www.dba.dk hvor brugerne kan diskutere omkring de ting man køber på nettet. Kanon fedt at man kan vende positive og negative sider ved de brugte vare, og få en mening fra en anden bruger.

Tjek vores to test forums ud her:

Scooter:
http://forum.dba.dk/cs/forums/default.aspx?GroupID=6

Heste:
http://forum.dba.dk/cs/forums/default.aspx?GroupID=28

Etiketter:

søndag, marts 25, 2007

Vintherhi?

Tjah, jeg har forsøgt at undgå det, men på et eller andet tidspunkt er man jo nød til det. At slukke for sin PC'er og pakke den ned, den går simpelthen i vinterhi - TeleDanmark er først klar om ni dage, ikke at jeg tror jeg gr ned på det. Sidste gang vi var uden net, gik det hårdest ud over Heidi (måske fordi jeg for mit daglige skud på mit arbejde ;-)

Vi ses...

Etiketter:

lørdag, marts 24, 2007

Besøgende på denne blog

På min blog sættes der nu besøgs rekord!

Vi er nu oppe på 115 unikke besøgende i Marts måned (og den er jo ikke slut endnu) Det synes jeg faktisk er ret godt gået, tak for alle jeres besøg!

Det er rart at der er så mange famillie, venner, nye og gamle kollegaer der følger med - glem ikke at sende en mail en gang imellem og fortæl hvordan det går i jeres ende af verden.www.opifer.dk

besøgs stats

Unikke besøgende

2006 Jan 14

Feb 10

Mar 16

Apr 21

Maj 9

Jun 11

Jul 12

Aug 49

Sep 51

Okt 31

Nov 56

Dec 86

2007 Jan 77

Feb 106

Mar 115 And counting...

Apr N/A

Jeg har lagt et regneark op ved dette link: opifer.dk visit stats

fredag, marts 23, 2007

Byg med LEGO på din PC/MAC?

Så er der kommet en ny version af LEGO Digital Designer - hvad er det kan man jo spørge...

Forestil dig en verden hvor du aldrig komme til at mangle en ekstra klods, en verden hvor du kan bruge klodserne så ofte du vil, kopier klodser, modeller eller kort sagt forstil dig et fantastisk kreativt univers hvor du kan bygge lige hvad du kan forestille dig.

En verden hvor du får dine egne byggeinstruktioner, eller en verden hvor du kan få produceret din egen LEGO æske... den verden er her.

Etiketter: ,

Tankevækkende

Hvor rig er du? Jeg gætter på du er i verdens top 4% rigeste! Check det ud på: Global Rich List

Etiketter:

tirsdag, marts 20, 2007

$150.000 kan gøre forskellen for over 1.000.000 mennesker!

På det store evig glade Internet stødte jeg lige på Sarah McLachlan's video "World On Fire" hvor hun beskriver det absurde i vores forbrug, og viser forskellen på at bruge penge på (ligegyldige?) sager, og hvor lidt der egentlig skal til for at lave noget der virker - og gør en forskel.

Etiketter:

søndag, marts 18, 2007

Flyttekort

Posted by Picasa

Etiketter:

"Forårs" kamp...!


Blæst, Kulde og fodbold... så ved mand "forårs" kampene er igang, Vejle i kamp med Silkeborg, i Nørreskoven - det burde være 3 sikrer point til tabellen.


Rigtig gættet, efter 2 timer i kulden, måtte jeg gå den tunge vej ned gennem skoven med viden om at 0-2 til Silkeborg er lig med en meget lang forårs sæson... lort :-(

Etiketter:

Review: Philadelphia Eagles

Review: Philadelphia Eagles: "Philadelphia formåede ikke blot at kæmpe med om divisionstitlen, for ovenpå en miserabel 2005-sæson vendte Eagles tilbage til normalen, og vandt NFC East efter et hæsblæsende kapløb med Dallas Cowboys. Anført af backup quarterback Jeff Garcia vandt Philadelphia sæsonens sidste fem kampe og efterfølgende en slutspilskamp mod New York Giants."

Ørnen er flyvende igen :-)

Etiketter:

Huset (4)....

Så nærmer tiden sig, vi flytter den 26/3 - vi har fået lov til at overtage huset en smule tidligere, hvilket er helt kanon! :-)

Her kan i se stuen, der er godt med plads, og et dejligt lys fra de store vinduer. Vi er også helt vilde med de små vinduer ud til køkkenet.

Vi ved ikke helt hvordan stuen skal indrettes endnu - men når nu Heidi er færdig med at, få mig til at, flytte rundt på sofa og reoler - så skal det nok blive godt. :-)
Posted by Picasa

Etiketter:

lørdag, marts 17, 2007

Emotional Intelligence & Emotional Competency

"Emotional Intelligence!" Ja - man skal jo lede efter intelligens hvor man kan finde den.

Nej helt seriøst, artiklen giver god stof til eftertanke:

"I feel impatient." vs "This is ridiculous."
"I feel hurt and bitter". vs. "You are an insensitive jerk."
"I feel afraid." vs. "You are driving like a idiot."

Det kræver nok at man øver sig på lidt ærlighed, men det er nok heller ikke så skidt en idé?

Etiketter:

lørdag, marts 10, 2007

Vejle fortsætter de gode takter

De sidste kampe af efteråret viste at Vejle kan og vil noget fodbold, og "forårets" første kamp, var mellem nummer 2 og nummer 2... nummer 2 fra toppen (FCM) mod nummer to fra bunden (Doh!) - men VB viste gode takter, og kunne spille med.

Du kan læse en kampreferat her, hvis du var en af dem der simpelthen ikke kunne nå hjem til kampen ;-)

Etiketter:

torsdag, marts 08, 2007

Hvad med jer selv?

Kina har lavet en opgørelse der viser hvor i verden der er problemer med menneskerettighederne, der i blandt i USA - måske for at vise hvor 'man' burde gøre noget for at forbedre livet rundt om i verden - måske er der andre motiver? Mest af alt virker det som om de siger til USA "Hvad med jer selv?"

På den ene side er det ret træls, fat det dog Kina - i skal ikke forsøge at fjerne opmærksomheden fra jeres egne udfordringer ved at kaste med mudder, i skal forbedre jeres egne.

På den anden side er det fedt at der bliver sagt til USA at USA ikke skal forsøge at fjerne opmærksomheden fra deres egne udfordringer ved at kaste med mudder, de skal forbedre USA's egne forhold.

Etiketter:

Så er det slut.. der er ikke mere

det er tid til at gå hjem, lav noget andet... det er officielt!

The end of the Internet

Etiketter:

LEGO MMOG

Selvom det lyder som, og er noget man ikke kan udtale, så har LEGO og de gamle drenge gang i noget sjovt.

Med alt det hype omkring "Second Life" så er et "LEGO Life" - en LEGO verden hvor man kan løse gåder, bygge og være kreativ - kanon! :)

Det er jo åbenlyst at kombinere de to verdner, og måske kan man gøre "Second Life" konceptet sjovt ;-)

Se produktets side her.

Etiketter:

torsdag, marts 01, 2007

Huset... (3) : Marts er en primadonna måned!


Tjah - lejligheden er solgt, huset er købt - flytte folkene er på plads (eller rettere bestilt). Nu mangler vi bare at flytte.... og kan vi vente? Nej! Marts måned er nu helt officielt ret irreterende. Og hvis 28 dage er godt nok for Februar, hvorfor er det så ikke godt nok for Marts?

Marts er simpelthen en primadonna!

Nå, men jeg kan da dele endnu et lille billede med jer, dette er taget ned mod vejen, vinduet som i ser først for er indtil køkkenet.

Etiketter:

Ulovligt at downloade fra nettet?

I mange mange år har vi hørt at salget af CD'er lider under pirat kopiering, men hvis man ser en salgskurve tilbage fra 1990 og frem vil man opdage at kurven knækkede før Al Gore opfandt Internettet ;-)

Efter at iTunes.com er jeg rent faktisk begyndt at købe musik, noget jeg ikke gjorde i lang tid. Jeg downloade heller, men når Heidi kom hjem med en ny CD så sagde det... "Haps!" og den blev konverteret til MP3.

Nu er det helt anerledesm jeg vil tro at musik industrien får en omsætning på mig der svarer til måske 80-160 kr i måneden nu. Penge de ikke fik før.

Giv mig content som jeg kan betale for til mit medie - jeg er ligeglad med hvilke problemer og frygt i har for at folk vil snyde jer... jeg har penge og vil betale men i vil ikke sælge?

Tosser!

Stop bitching get to work...

BitTorrent download portal, er en download portal hvor man kan downloade film tv-serier etc, ret billigt faktisk, og med en teknologi der sikrer hurtig download - kanon!

Men kan jeg få lov til at bruge mine penge derinde? Nopes.

OK - så nu har vi den situation at, TV og Film selskaberne har teknologien, det har underholdningen, jeg har mediet, jeg har pengene - men de vil ikke sælge det?

Underligt - er det fordi de faktisk mener det er en god måde at få deres content ud til verden, at folk downloader deres ting gratis?

De har ikke noget udgifter, men får opbygget en franchise og noget interlectual property, som de kan sælge alt mulig andet gejl til?

Eller er det bare fordi de er få sløve og/eller dumme at de ikke vil ringe til en dansk advokat og få lave en dansk juridisk distributionsaftale?

Nu vil jeg bare sætte mig hen i et hjørne og vente på at jeg kan få lov til at downloade en film... heldigvis har vi TV2 herhjemme, og deres Sputnik.

Etiketter: