søndag, september 21, 2008

Vejle Amts Folkeblad...

I mange år havde Vejle Amts Folkeblad ikke en side der er værd at snakke om, hvilket måske er derfor at VAF.dk er valby autoforum.

Så den gang det der Internet ting slog igennem - i 2006, gik de over til en dårlig eAvis PDF løsning, hvor man kun kunne se overskrifter uden at skulle ind i et mærkeligt plugin - og det skulle man betale for.


Men nu! (Og det gik næsten min næse forbi...) Vejle Amts Folkeblad i et nyt og fint design, og så ganske gratis på nettet.

Jeg er dog ikke sikker på de reklamer de har på sitet vil virke specielt godt, en avis annonce lagt on-line? Svarer det ikke til at ligge Google reklamer i avisen? Man burde tro at en redaktion på en avis havde lidt medie forstand - men åbenbart ikke i provinsen.

Det er vil også lidt lige meget for VAF (altså vejleamtsfolkeblad.dk og ikke autoforum), de får deres penge aligevel - så længe XL Byg og de andre ikke ved hvor meget mere de ville få ud af at designe reklame løsningen til mediet.

Billede af WeDo

et godt billede af det nye robotics kit: "LEGO Education WeDo Robotics Kit"

lørdag, september 13, 2008

Har spillet lidt her på det sidste...

Jeg har spiller lidt Travian her på det sidste, er det noget nogen af jer har gjort i? Og hvad synes i om spillet?

Det er et "massive" multiplayer online strategi spil - men browser baseret, så du skal ikke installere noget for at spille det.

Hvis ikke, og du vil prøve det så klik her

Etiketter:

Har du set de dyre Audio bøget?

Hvis du godt kan li bøger men aldrig har tid til at læse dem, ligger den en masse af dem som er public domain (dvs. lovligt gratis), her http://librivox.org


www.gad.dk er i gang med en større omlægning af forretningen

På GADs hjemme side finder man teksten "www.gad.dk er i gang med en større omlægning af forretningen." ... "har vi valgt at lukke for websitet i en periode"


Øh? Det er jo ikke en fysisk sted, hvor murer osv. skal flyttes rundt.

Hvad skete der med 24-7-365 ? Med den indstilling blandt danske boghandlere, er det kun et spørgsmål om tid før Amazon.dk (eller lign.) tager en stor del af markedet.Måske jeg lige skulle sende idéen videre til DBA.dk, de burde da drive den slags site for inkompetente forretninger.
Posted by Picasa

torsdag, september 11, 2008

NFL - NFC East : Eagles Rock!

Ekstra Bladet er et tudefjæs...

spn.dk - Aviser raser over landsholdet: "Den presseboykot, som spillerne iværksatte i kølvandet på triumfen, var en nedtur, der er så langt under lavmålet, at den kun kan betegnes som både barnlig og komplet latterlig."

Kom videre Allan Pedersen - stop med at pive, tag hjem til din mor og få en kiks.