tirsdag, december 15, 2009

Racisme...

UNLegoPoster.jpg (490ճ32)
Uploaded with plasq's Skitch!

Etiketter: ,

søndag, juli 13, 2008

"Hver 6. private internet er usikkert"

"Hver 6. private internet er usikkert", skriver DR udsagnet kommer fra Telia Stofa der har lavet en mini undersøgelse for TV Syd - torrorister mig her, og terrorister mig der, jeg er sgu mere bange for at blive kørt ned af en gut der surfer over mit WIFI access point, på sin iPhone mens han kører bil, end for en terrorist. "I refuse to be terrorized."

Bruce Schneier bruge et åbent trådløst netværk, og jeg har det faktisk lidt på samme måde. Jeg tilbyder folk at bruge mit access point, det er fint for mig.

Etiketter: , , , ,

lørdag, juli 05, 2008

Rekordmange vil være ingeniør...

Ingeniør og andre naturvidenskabelige er der bare brug for, så der er rigtig gode nyheder for samfundet når "Rekordmange vil være ingeniør"

Etiketter: , ,

tirsdag, marts 11, 2008

En blyant i hvert klasseværelse....

"Forestil dig at læsning og skrivning lige er opfundet i landet Foobar. Foobar er et land med poesi, filosofi og videnskab - men man har kun overført denne viden gennem "mund til mund" metoden. I Foobar har de så nogle dygtige lærere der tænker at denne nye teknologi med blyanter, papir og bøger kan have enorm positiv effekt på uddannelsen i landet. Der er mange forslag på bordet - men det mest radikale forslag er at alle lærer og alle elever skal have blyanter, papir, bøger og så skal der bruges et halvt år på at øve sig i disse nye redskaber - så alle kan komme til at læse og skrive. Der er også forsigetige forslag hvor man for mulighed for lige at se hvordan "læring med papir og blyant" virker, før man bruger alle de penge på noget drastisk. Til slut - tages en forsigtig beslutning af politikkerne, men den blæses op til noget stort: Inden for ganske få år skal der være en blyant og en blok papir i hvert klasseværelse i landet - så alle børn rige eller fatiige har adgang til denne nye teknologi!"

Få nu fingeren ud! For sølle 250 KR om året per dansker mellem 22 0g 60 år kan vi give hvert barn en ny laptop når de starter i skolen! Og den pris vil bare falde år for år!

Tak til Seymour Papert - Artikelen er fra "Learning Learning" - Oprindelig artikel finder her.

Etiketter: , , ,

onsdag, januar 02, 2008

Betaler du for en radio til 10 KR?

Har du set "The Story of Stuff" ? ellers vil jeg anbefale at du klikker ind på sitet, og bruger de 20 minutter.

Som i videon faldt jeg engang over en billig radio, ikke til $5, men til 10,- KR i Tigeren i gå-gaden.

Update:

På sitet fandt jeg et link til en database over hvad der er i kosmetik - www.cosmeticsdatabase.com

Etiketter:

lørdag, november 10, 2007

Kan Jelved stave?OK - nu er det ikke sjovt mere!

Etiketter: , ,

Måske en statsminister? Og måske med en andens briller?

Etiketter: , ,

Kan CD eller kan CD ikke?

Etiketter: , ,

Jens Rohde

Etiketter: , ,

højreorienterede svinStem på Bertelsen - det røde svin :-)

Etiketter: , ,

Simpelthen genialt! :-)


Thomas er bare en anelse sej! Tjek flere sjove indlæg ud på norsted.dk

Etiketter: , ,

mandag, august 06, 2007

Sandheden

Et godt politisk indlæg...


Etiketter: ,

søndag, juli 29, 2007

600KR for en laptop..

650 KR for en laptop til børn? En super idé - project One Laptop Per Child - the 100$ Laptop er godt i gang - og mange firmaer knokler for at hjælpe visionen.

Det er en vision om at forbedre uddannelsen af menneskeheden - Intet mindre!

Nicholas Negroponte stiftede fonden bag projektet, sammen med andre fra MediaLab.

Lidt om teknikken og en artikel i BBC om at skifte processer til Intel

Jeg har været så heldig at jeg fik et par timer til at lege med maskinen - og de er meget længere end jeg turde håbe på (stadig arbejde tilbage selvfølgelig meeen rette vej), en sjov ting at ligge mærke til når du ser en... det er et lille bitte keyboard! (Men det skal jo passe til børne fingre og ikke mine pølser ;-)

Jeg håber at jeg engang kan komme til at arbejde med sådan en vision igen.

Etiketter: , , ,

lørdag, juli 28, 2007

Obama den bedste kandidat?

Han har i hvertfald en af de bedste "videoer" :-)


Etiketter: ,

lørdag, juli 14, 2007

The Dream...

Skru op for lyden, og lyt til sangen...

Etiketter: ,

søndag, juni 03, 2007

Sort dag for dansk fodbold...

Christian Poulsen var i går aftes involveret i en voldsepisode i København, Christian Poulsen havde mulighed for at vende ryggen til lidt skubberi, men han vælger at ty til vold og slå en svensker ned.

To minutter efter angriber en anden dansker en anden mand, danskeren snitter dommeren med overarmen.

Fuldstændig uacceptabelt.

Men hvorfor er det kun den ene idiot der skal møde op i byretten? Jeg har før argumenteret for at vold på fodboldbanen skal håndteres i retsvæsnet.

Hvordan kan vi sende et signal om at vold nogen gange er i orden og ikke straffes? DBU forsøger nogen gange at sende det signal. Men hvis man er god nok med en bold, så er det i orden?

Hvis jeg i den lokale bridgeklub overfalder et andet medlem med et slag i maven, kan det da godt være at klubben smider mig ud - men det betyder jo ikke at politiet skal/kan sige, "nå men det var så det, så har han nok lært det".

Men vold på fodboldbanen er ok - du får bare ikke lov til at spille de næste to kampe, og man kan jo altid sige undskyld og rejse hjem.

Fuldstændig uacceptabelt.

Etiketter: ,

lørdag, maj 26, 2007

At fodre "Big Brother"

Har du hørt om Hasan Elahi? Han er en kunstner som ved en fejl kom på USA terrorist liste, og da han ikke havde lyst til at havne i et fængsel uden en dommer, bestemte han sig for at fortælle FBI (og alle andre) hvad han laver i løbet af sit liv.

Se et interviewet kaldet "Den synlige mand" :)

Eller følg Hasan her...

Etiketter: , , ,

lørdag, maj 19, 2007

Alqaidamisterne har fået et nyt våben...

De når helt hjem til de små hjem, det er bare noget møg!

Etiketter: , , , ,

onsdag, maj 16, 2007

Kasparov's Defeat

Kan du huske da Kasparov's tabte? Wired News har mødt en af udviklerne der viste verden at kunstig "inteligens" kunne klare de store drenge.

Sjov lille indlæg fra historiebøgerne.

I disse dage, leger Kasparov han vil lege med om historiebøgerne, og med nogle andre store drenge. Jeg gravede denne artikel frem fra 2005

Etiketter: , , , , , ,

tirsdag, maj 15, 2007

politiske programmers æra er død

Jakob Nørhøj skriver om Coke Zero partiet og at "de forkromede politiske programmers æra er død. Det er ingen ulykke" Har har nogle meget gode betragtninger, specielt tror jeg på at Ny Alliance bliver undervurderet - de nye medier muligheder bliver undervurderet af de traditionelle partier.

Ikke kun muligheden for at mødes i cyberspace på chat steder, men lige så meget muligheden for at organisere omkring virtuelle værktøjer.

"Ja ja - men hvem hænger valg plakater op" - tjah, det er et kæmpe arbejde at hænge de plakater op, og de virker ikke for alle - så er det måden at nå vælgerne?

Og hvis det er, mon så ikke Ny Alliance i Århus nok skal få hængt nogle plakater op langs Åhavevej?

Etiketter: , , ,

mandag, maj 07, 2007

"konflikter, modsætninger og at finde fejl hos andre"

I dag skete der noget i andedammen, tre unge politikere mener ikke de kan finde et hjem i de Danske partier. For meget mudderkast og for lidt arbejdstøj.

Det er egentlig en ærgelig situation at man kan melde sig ud af så store partier med den konklusion at "politik efterhånden kun handler om konflikter, modsætninger og at finde fejl hos andre."

Og skræmmende at spørgsmålet (eller et lign.) "er det ikke lidt en voldsom reaktion?" ikke kommer fra journalisterne?

Desværre virker det som om de har ret, i daglig dagen er der meget lidt fokus på fremskridt, det der sker, og hvad der skal ske - men mere på hvor dumme de andre er for at gøre noget!

Se nyalliance.dk for mere information, held og lykke til Naser Khader, Gitte Seeberg og Anders Samuelsen!

Mens jeg har skrevet dette indlæg er antallet af medlemmer af Ny Alliance steget med 1.000 medlemmer, så der nu er 3.199 medlemmer - til sammmen ligning er der ca. 9.500 medlemmer af Socialistisk Folkeparti og ligeledes 9.500 af Det Radikale Venstre (eller var).

Etiketter: , , , ,