mandag, august 11, 2008

Mindstorms Wii

Jeg skrev for noget tid siden omkring Wii og Mindstorms - her er der så et fodbold spil hvor de to teknologier er kombineret.

Det kan næsten ikke blive meget bedre - de skulle lige være at smide lidt bacon ind i produktet :-)
Uuhm yummie, bacon! :-)

Etiketter: , , , ,

lørdag, marts 08, 2008

Vejle-FC Midtjylland

Så er det ved at være tid til at Nørreskoven åbner sine arme for det nye stadion og Vejle dregnene.

Der ligges ud mod FC Midtjylland i morgen, men mon ikke VB (2., 3.) giver den en skalle, så vi kan se noget Europærisk fodbold i Nørreskoven næste år! :-)Tror det er TCR der har lavet denn elille fan video

Etiketter: , ,

søndag, august 19, 2007

Der er én ting der er 100% sikker

og der er...

Schmeichel!

Flot start! Læs mere her.

og så er det noget lort med Man United!

Pis!

Etiketter:

lørdag, august 04, 2007

Ny knægt til Man.U....

Hvor kan jeg køber Rahin Davis' trøje?
Se artikel om ham på DR.dk

Etiketter:

søndag, juni 03, 2007

Sort dag for dansk fodbold...

Christian Poulsen var i går aftes involveret i en voldsepisode i København, Christian Poulsen havde mulighed for at vende ryggen til lidt skubberi, men han vælger at ty til vold og slå en svensker ned.

To minutter efter angriber en anden dansker en anden mand, danskeren snitter dommeren med overarmen.

Fuldstændig uacceptabelt.

Men hvorfor er det kun den ene idiot der skal møde op i byretten? Jeg har før argumenteret for at vold på fodboldbanen skal håndteres i retsvæsnet.

Hvordan kan vi sende et signal om at vold nogen gange er i orden og ikke straffes? DBU forsøger nogen gange at sende det signal. Men hvis man er god nok med en bold, så er det i orden?

Hvis jeg i den lokale bridgeklub overfalder et andet medlem med et slag i maven, kan det da godt være at klubben smider mig ud - men det betyder jo ikke at politiet skal/kan sige, "nå men det var så det, så har han nok lært det".

Men vold på fodboldbanen er ok - du får bare ikke lov til at spille de næste to kampe, og man kan jo altid sige undskyld og rejse hjem.

Fuldstændig uacceptabelt.

Etiketter: ,

søndag, marts 18, 2007

"Forårs" kamp...!


Blæst, Kulde og fodbold... så ved mand "forårs" kampene er igang, Vejle i kamp med Silkeborg, i Nørreskoven - det burde være 3 sikrer point til tabellen.


Rigtig gættet, efter 2 timer i kulden, måtte jeg gå den tunge vej ned gennem skoven med viden om at 0-2 til Silkeborg er lig med en meget lang forårs sæson... lort :-(

Etiketter:

Review: Philadelphia Eagles

Review: Philadelphia Eagles: "Philadelphia formåede ikke blot at kæmpe med om divisionstitlen, for ovenpå en miserabel 2005-sæson vendte Eagles tilbage til normalen, og vandt NFC East efter et hæsblæsende kapløb med Dallas Cowboys. Anført af backup quarterback Jeff Garcia vandt Philadelphia sæsonens sidste fem kampe og efterfølgende en slutspilskamp mod New York Giants."

Ørnen er flyvende igen :-)

Etiketter:

lørdag, marts 10, 2007

Vejle fortsætter de gode takter

De sidste kampe af efteråret viste at Vejle kan og vil noget fodbold, og "forårets" første kamp, var mellem nummer 2 og nummer 2... nummer 2 fra toppen (FCM) mod nummer to fra bunden (Doh!) - men VB viste gode takter, og kunne spille med.

Du kan læse en kampreferat her, hvis du var en af dem der simpelthen ikke kunne nå hjem til kampen ;-)

Etiketter:

torsdag, februar 01, 2007

Så er det ved at være tid til....

SUPERBOWL SUNDAY!!!

Desværre så er The Eagles slået hjem, så kampen er mellem Colts og Bears, Offensiv Kanon mod en Knusene Defensiv Bjørn.

Nå men, sådan en intens kamp kan man jo ikke se på sit nogle og tyve tommer TV, man er selvfølgelig nød til at se det på mindst 37" - det betyder jo at jeg var nød til at købe et nyt TV (nu håber vi så det dukker på før kampen).

TV'et er fra Samsung, det bedste til prisen på markedet for tid mener jeg, det hedder LE-37R72B og er super nice :-)

Etiketter:

onsdag, august 23, 2006

Politikere vil have Bjarne Riis ud af busken

1)
Hvad er det man vil have manden til? At bevise han ikke vidste noget?

De kan tro hvad de vil, hvis de mener CSC har gjort noget ulovligt er der instanser til at tage sig af det... det hedder 'po-li-ti-et' og 'dom-sto-le' det er to ord som vores "begavede" politikere har svært ved at forholde sig til.

2)
Journalisten har vist sig fra sin bedste side som referant. Men hvor er han lige gået Politikerne på klingen, omkring validiteten af deres udbrud, og hvor er insisteringen på beviser? Har de noget at bakke deres smæde kampange op med eller er det bare et PR stunt på den uskyldige Bjarne Riis' bekostning?

Sport Jyllands-Posten: "hvordan det kan lade sig gøre, at man på så stort et hold og med så gennemkontrollerede rutiner kan have topryttere, der doper sig systematisk uden at holdejeren ved det," siger idrætsordfører Troels Ravn (S).

Etiketter:

tirsdag, august 22, 2006

Henrik Larson og vold

Henrik Lasron slog en modspiller i maven under en fodbold kamp - og er blevet meldt for vold. Efterfølgende har et debat panel for Viasat sport argumenteret for at foldbolden selv bør have lov til at håndtere den slags situationer.

Jeg er ret uenig i den betragtning, Henrik Larson kan blive straffet af foldbold verden.. det må de selv rode med.

Men man er ikke hævet over loven bare fordi man træder ind på en græsplæne - man kan ikke bare melde sig ud af det omgivne samfund på den måde. Så hvis han kan bør han sigtes og eventuelt straffes, hvis han findes skyldig.

Henrik Larson og vold

Etiketter: