søndag, juli 13, 2008

"Hver 6. private internet er usikkert"

"Hver 6. private internet er usikkert", skriver DR udsagnet kommer fra Telia Stofa der har lavet en mini undersøgelse for TV Syd - torrorister mig her, og terrorister mig der, jeg er sgu mere bange for at blive kørt ned af en gut der surfer over mit WIFI access point, på sin iPhone mens han kører bil, end for en terrorist. "I refuse to be terrorized."

Bruce Schneier bruge et åbent trådløst netværk, og jeg har det faktisk lidt på samme måde. Jeg tilbyder folk at bruge mit access point, det er fint for mig.

Etiketter: , , , ,

lørdag, maj 26, 2007

At fodre "Big Brother"

Har du hørt om Hasan Elahi? Han er en kunstner som ved en fejl kom på USA terrorist liste, og da han ikke havde lyst til at havne i et fængsel uden en dommer, bestemte han sig for at fortælle FBI (og alle andre) hvad han laver i løbet af sit liv.

Se et interviewet kaldet "Den synlige mand" :)

Eller følg Hasan her...

Etiketter: , , ,

lørdag, maj 19, 2007

Alqaidamisterne har fået et nyt våben...

De når helt hjem til de små hjem, det er bare noget møg!

Etiketter: , , , ,